Læringsplattform


e-Learn læringsplattform er en plattform alle mestrer fra start. Vårt sterke fokus på brukervennlighet fjerner i høy grad behovet for opplæring i bruk av plattformen. Det er så enkelt som å registrere seg og så velge kurset man ønsker å gjennomføre. Kursene kan legges vekk når som helst og gjenopptas senere hvilket passer perfekt i en hektisk hverdag hvor man raskt må skifte fokus mellom forskjellig oppgaver.

e-Learn driftes i nettskyen, det vil si at det kreves ingen installasjon for å komme i gang, alt som kreves er en nettleser på en pc, et nettbrett eller en mobiltelefon med internettilgang.

Et godt administrasjonssystem ivaretar kontrollen du trenger for at ansatte i alle bedrifter i alle størrelser får gjennomført de kursene de har behov for.

Egenskaper


Gjør det selv

Lag dine egne kurs, emner, spørsmål og svar. Velg mellom flere kursoppsett for best mulig læring.

Statistikk

Når på døgnet gjennomføres kurs, i arbeidstiden? Hvilken dag i uken? Hvordan er utviklingen utover året? Hvilke spørsmål oppleves vanskelige? Statistikken gir deg alle svar.

Full kontroll

Med det nettbaserte administrasjonsverktøyet har du full oversikt over hva som skjer til enhver tid.

Sikkerhet

Importer og vedlikehold ansattlister for å sikre at kun aktive ansatte har tilgang til kurs.

Flerspråklig

Norsk, engelsk, svensk eller polsk? Hva med latvisk? Kunnskap formidles best på morsmålet.

Multienhet

Ta kurs der du er med den enheten du har tilgjengelig. Alt som kreves er internett-tilgang og en moderne nettleser.

Rapporter

Skreddersy dine egne rapporter fra ett eller flere kurs. Send de ukentlig, månedslig eller kvartalsvis til hvem du vil, du velger!

Nettskyen

e-Learn lever i nettskyen. Det betyr skalerbare løsninger som kan håndtere kundenes krav til tilgjengelighet, hastighet og volum.